مزایای رب گوجه کنسروی به محتوای لیکوپن نسبت داده می شود که ممکن است اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش را به دلیل تولید بیش از حد گونه های اکسیژن فعال (ROS) که می تواند به ساختارهای مهم پوست آسیب برساند، خنثی کند.
اما اینطور نیست، نمونههای پوستی گرفته شده از افراد نشان میدهد که افرادی که مکمل رب گوجهفرنگی مصرف کردهاند.
سطوح بالاتری از پروکلاژن دارند، مولکولی که به پوست ساختار میدهد و از بین رفتن آن منجر به پیری پوست و عدم خاصیت ارتجاعی میشود.
به هر حال، ده داوطلب رب گوجه فرنگی و روغن زیتون خوردند و ده داوطلب دیگر فقط روغن زیتون خوردند.
تحقیقات تکه های کوچکی از پوست شرکت کنندگان را با لامپ های UV آزمایش کردند.
پس از 3 ماه، مصرف کنندگان رب گوجه فرنگی در پایان مطالعه نسبت به شروع مطالعه یک سوم بهتر از آفتاب سوختگی محافظت کردند. آنها همچنین سطح کلاژن بالاتری داشتند.
100 گرم رب گوجه فرنگی حاوی حدود 62 میلی گرم لیکوپن است.
این قدرت بسیار متمرکز بیش از 12 برابر گوجه فرنگی تازه است.
علاوه بر این، لیکوپن موجود در رب گوجهفرنگی دسترسی زیستی بهتری برای پوست دارد.
خوبی این است که شما مجبور نیستید مقدار زیادی غذا بخورید. فقط یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در روز نیاز شما را پوشش می دهد.
لیکوپن حتی نام خود را از گوجه فرنگی گرفته است. نام گیاهی آن Solanum lycopersicum است.
ممکن است بپرسید یک سالاد گوجه فرنگی تازه مفید است؟ با این حال، با گوجه فرنگی تازه، فراهمی زیستی به طور قابل توجهی کمتر است.
لیکوپن نه تنها در برابر حرارت بسیار پایدار است. وقتی گرم شود بدن می تواند آن را حتی بهتر جذب کند.
البته سوپ گوجه فرنگی یا سس پاستا نیز بر همین اساس عمل می کند. رب گوجه فرنگی بسیار مفید است زیرا خوردن یک قاشق غذاخوری در روز بسیار آسان است.
ترکیب رب گوجه فرنگی با روغن نباتی مهم است.
لیکوپن محلول در چربی است. بنابراین بدن به طور همزمان به روغن نیاز دارد تا بتواند آن را جذب کند.
خوشبختانه، بدست آوردن آن به همین سادگی است. فقط چند قطره روغن پخت و پز به رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.