بادام زمینی سرکه ای یکی از محبوبترین نوع آجیل است که طرفداران زیادی نیز پیدا کرده است.زمانی که اسم بادام زمینی می آید اکثر افراد را به یاد انواع مختلف آن از جمله پنیری، رنگی، سرکه ای و شور می اندازد اما از آنجایی که این محصول در برخی دچار بروز حساسیت می شود ممکن است خیلی مشتاق شنیدن نامش نباشند.
این آجیل خوشمزه برای اولین بار توسط بومیان آفریقایی کشف شده است اما اگر بدانید که بر خلاف تصور اغلب مردم که فکر می کنند بادام زمینی جزو دسته خشکبار و آجیل ها به حساب می آید، این محصول در دسته حبوبات قرار می گیرد قطعا باور نمی کنید. شاید در لحظه اول به نظرتان عجیب برسد ولی این موضوع کاملا درست است و بادام زمینی همچون حبوبات دیگر نظیر عدس، لوبیا و لپه در بین حبوبات دسته بندی می شود.
طرز تهیه بادام زمینی سرکه ای
طرز تهیه بادام زمینی سرکه ای کار دشوار و سختی نیست حتی میتوانیم بگوییم که یاد گرفتن آن بلکه بسیار راحت و آسان است و میتوانید با چند قلم ساده در منزل آن را تهیه کنید.مواد لازم برای درست کردن بادام سرکه ای نیم کیلو بادام زمینی است؛یک لیوان آب؛ دوقاشق سوپ خوری سرکه و نصف قاشق سوپ خوری نمک در صورت دلخواه ادویه مورد نظر ( به میزان لازم ).
نحوه درست کردن بادام زمینی با سرکه :در ابتدا برای طرز تهیه بادام زمینی سرکه ای شما باید همه بادام زمینی ها را خوب تمیز کنید. سپس درون ظرفی مناسب آن ها را بریزید. آب و سرکه و همچنین مقداری نمک را با هم مخلوط کنید و درون ظرف بادام زمینی ها بریزید. بعد از گذشت ۲ الی ۳ ساعت مواد را از داخل یک صافی عبور دهید تا آب ظرف به خوبی تخلیه شود.
وقتی که آن ها را از یک صافی عبور دادید درون یک تابه بریزید. سپس درون تابه کمی سرکه را به همراه نمک اضافه کنید. در ادامه برای درست کردن بادام زمینی با سرکه باید تابه را روی گاز با حرارتی متوسط قرار دهید. اکنون شروع به تفت دادن بادام زمینی ها کنید. این کار را تا زمانی انجام دهید که کمی رنگ بادام زمینی ها تغییر کند. بعد از تغییر رنگ بادام زمینی شما آماده می باشد.
نکته هایی برای رسیدن به یک بادام زمینی سرکه ای خشمزه : برای خنک شدن بادام زمینی ها می توانید یک پارچه روی آن ها بیاندازید. شما می توانید کمی نشاسته را با محلول آب و نمک مخلوط کنید. این کار باعث می شود تا نمک گلوله گلوله به بادام ها نچسبد. شما می توانید با همین طرز تهیه، بادام زمینی لیمویی درست کنید. به این صورت که به جای سرکه از آب لیمو ترش استفاده کنید. برای درست کردن بادام زمینی سرکه ای شما مایل هستید تا هر چقدر که نمک و سرکه دوست دارید اضافه کنید. افزودن مقدار نمک و سرکه کاملا ذائقه ای می باشد.
به صورت کلی میتوان گفت که در تولید این محصول ابتدا بادام زمینی ها کاملا شسته و بو داده می شوند و پس از نشاسته به آن ها چسبانده می شود که این مرحله دارای فرآیند خاص خود می باشد. بادام ها پس از گذشتن از این فرآیند پخته می شوند و توسط پنیر، ادویه و رنگ خوراکی به صورت رنگی در می آیند. اگر این تفکر برای شما ایجاد می شود که آیا بادام زمینی های استفاده شده در این محصول تازه است یا خرید شما می توانید به راحتی روکش پنیری آن را باز کنید و از کیفیت بادام استفاده شده مطمئن شوید.
بادام زمینی سرکه ای مزمز
بادام زمینی پنیری امروزه به دلیل ذائقه مختلف افراد و علاقه آنها به امتحان کردن طعم های متفاوت باعث شده است که تولید کنندگان بادام زمینی دست به تولید بادام زمینی با روکش پمیری بزنند. روی این محصول با یک لایه از پنیر از پوشانده شده است که می تواند طعم بسیار دلپذیر و خوبی را داشته باشد. از همین رو مدل پنیری این محصول مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفته است.
درست است بادام زمینی از چربی مناسبی برخودار است اما نباید فراموش کنیم که ترکیب آن با پنیر می تواند درصد چربی آن را بسیار بالاتر ببرد از همین رو مصرف آن برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند توصیه نمی شود. بهتر است که این افراد از بادام زمینی های خام و یا بو داده استفاده کنند.
بادام زمینی رنگی برای تولید بادام زمینی های رنگی از نوعی از پنیرها استفاده می شود که این پنیرها ابتدا خشک شده سپس پخته شده و در تهیه این محصول استفاده می شوند که معمولا این نوع از پنیر به پنیر پارمسان معروف است. بادام زمینی رنگی کره بادام زمینی در تولید این محصول ابتدا بادام زمینی ها کاملا شسته و بو داده می شوند و پس از نشاسته به آن ها چسبانده می شود که این مرحله دارای فرآیند خاص خود می باشد.
بادام ها پس از گذشتن از این فرآیند پخته می شوند و توسط پنیر، ادویه و رنگ خوراکی به صورت رنگی در می آیند. اگر این تفکر برای شما ایجاد می شود که آیا بادام زمینی های استفاده شده در این محصول تازه است یا خرید شما می توانید به راحتی روکش پنیری آن را باز کنید و از کیفیت بادام استفاده شده مطمئن شوید.
بادام زمینی شور همانطور که می دانید اکثر افراد مدل های بادام زمینی بو داده را نسبت نوع خام آن ها بیشتر دوست دارند و مدل شور و بو داده این محصول بسیار پر طرفدار است. ممکن است مدل شور این محصول گاهی با پوسته آن عرضه شود و گاه به صورت پوست کنده که در هر دوی این نوع ها در زمان پخت و بو دار کردن نمک به آن اضافه می شود.
فقط در مصرف این نوع از بادام کمی دقت داشته باشید چون ممکن است فشار خون شما را کمی بالا یا پایین ببرد و در صورت امکان از نوع خام آن استفاده کنید. بادام زمینی فلفلی احتمالا تا این جای کار متوجه شده باشید که بادام زمینی در طعم های مختلف تهیه و در بازار عرضه می شود که یکی از آن ها طعم فلفلی می باشد. این نوع از بادام زمینی هم دارای یک روکش پنیری می باشد که ادویه غالب و استفاده شده در آن فلفل و آرد می باشد که بسیار مناسب افرادی می باشد که به مزه های تند و فلفلی علاقه دارند.
آرد سفید استفاده شده در این محصول باعث می شود که ادویه فلفل به خوبی به بادام ها بچسبد تا طعم لذیذ فلفلی آن بیشتر حس شود. مصرف این محصول می تواند تجربه متفاوتی را برای شما رقم بزند پس حتما از آن استفاده کنید.
بادام زمینی پوست کاغذی به غیر از بادام زمینی های پوست کاغذی نوعی بادام هم در بازار وجود دارد که بادام پوست کاغذی می باشد. منظور از پوست کاغذی در این محصولات این است که پوسته آن ها به نسبت دیگر محصولات مشابه خود به راحتی و با حرکت دست کنده می شود در این صورت شما نیازی ندارید که برای رسیدن به مغز بادام از ابزار سخت برای شکستن پوسته استفاده کنید.
بادام زمینی پوست کنده اغلب اوقات بادام زمینی های پوست کنده به صورت خام و در حجم های زیاد به بازار عرضه می شوند. البته هستند تولید کنندگانی که این بادام ها را در بسته های خیلی کوچک تر و با حجم کمتر، با انواع مزه های مختلف به بازار ارائه می کنند. اگر هنگام خوردن بادام با جویدن پوست آن مشکل دارید و یا طعم پوسته آن برای شما ناخوشایند است می توانید از این نوع از بادام ها استفاده و لذت ببرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.